De danske veje om vinteren er ikke skabt til italiensk fuldblod, og sådan er det bare! Jeg har en Ferrari 488, der designmæssigt i mine øjne er det mest vellykkede, der er kommet ud af fabrikken i Maranello lige syd for Modena i Italien. Jeg elsker min Ferrari, og den skal IKKE udsættes for det danske vejrlig om vinteren, så derfor har jeg fundet en perfekt løsning, hvor den kan stå beskyttet hele vinteren:  Vinteropbevaring

Egentlig er det til campingvogne og både, at vognmandsformaet Dueholm i Fredericia har skabt produktet vinteropbevaring, men det passer så altså også til min Ferrari. Bevares – jeg kræver naturligvis indendørs opbevaring, så jeg får da lov at betale lidt ekstra, men det gør absolut ikke noget. Jeg får nemlig en total sikkerhed for pengene, og det betyder altså rigtig meget for mig.

Både og campingvogne opbevaring?

Ja – det er altså ikke kun os med Ferrari, der har brug for et sikkert og godt sted at opbevare vores værdier, når der ikke længere er sæson i Danmark. Mange vælger den udendørs opbevaring, som Dueholm også tilbyder, og for en campingvogn, der er vinterklargjort, er det jo heller ikke noget problem overhovedet. Det vigtige for de fleste er, at det står sikkert og godt bag hegn, og det gør det hos vognmanden i Fredericia.

Jeg kan se, at der også står ganske mange både af forskellig størrelse – naturligvis  ikke størrem, end de kan være på en trailer. Min båd ligger trygt og godt i Middelhavet ved min feriebolig dernede, så jeg har ikke behovet for opbevaring af båd. Jeg overvejer faktisk at købe endnu en Ferrari til min bolig i St. Maxime i Frankrig, men det er altså ikke helt afgjort endnu.

Hvad med dig? Har du brug for vinteropbevaring af dine sager?