Vi ser her på det firma, der via sine produkter har efterladt et nærmest uudsletteligt indtryk på os – ikke mindst takket være en fantastisk oplevelse i deres showroom, der gav os en helt ny indgangsvinkel på, hvordan vi kan arbejde fremover med de voldsomt lækre naturmaterialer marmor og granit. I øvrigt fik vi også et indblik i mulighederne med kompositmaterialer, som de også forhandler.

Firmaet fortæller selv:

Alt fra køkkenbordplader med nedfræset vask og kogeplader til badeværelser, trappesten, fliser til vægge og gulve, vindueskarme og meget mere.

Nå ja – det kan enhver jo komme og sige, så vi valgte at besøge dem og få syn for sagen. Det var en god beslutning, for sjældent har vi set mere fantastiske muligheder for at løfte et køkken, bad eller entre med brugen af disse helt geniale materialer, som naturen har brugt millioner af år på at frembringe for os.

Se lige her:

Granitfliser i badeværelse

Er det ikke bare smukt? Uanset hvor skørt det måtte lyde: Granit er faktisk varmt! Granit er en af verdens hårdeste stenarter, hvilket gør den meget anvendelig til køkken og badeværelser. Granit er primært en sammensætning af tre forskellige mineraler; kvarts, feldspat og muscovit.

Marmor – materialet for konger nu for alle

Marmor er et naturprodukt, som fås i et utal af farvenuancer. Den smukke sten er dannet gennem millioner af år, og er derfor med til at fortælle os om vores planets udvikling. Der findes ikke to ens stykker marmor, hvilket gør marmor til en meget eftertragtet vare. I dag er marmor mere tilgængeligt prismæssigt, end det var tidligere, og tag ikke fejl: Det holder på det nærmeste evigt!

Det kan behandleds med forskellige metoder, så det får en helt eminent overflade. Men lad os nøjes med at sige: Tag en tur til Marmor og Granit og se selv. Du kan ringe til dem og aftale et møde på 63 120 129