Der er en fin linje med smykker for mænd – hvis du overdriver, ser det ud til, at du har været i din kærestes smykkebox. Det skal se afslappet ud – som om du end ikke prøver. Det giver det bedste look. Og husk den personlige stil!

Så hvordan får du det til at fungere med et mix af farver og materialer, uden det ser for rodet ud? Du kan sagtnes have mere end et herre armbånd på. Hemmeligheden er at få dem, du bærer, til at passe sammen. For eksempel er sort og brun perfekt sammen med mere klare farver. Og du behøver ikke kun bære et armbånd på din ”frie” arm uden uret – du kan sagtens bære et armbånd sammen med dit ur.

At bære armbånd som mand behøver ikke kun at være, når du er i shorts og klip klapper. Det kan sagtens være med til at understrege dit jeans look, og også når du har jakkesæt på, kan det tilføje et ekstra kick.

Noget af det nyeste indenfor herrearmbånd lige nu er designeren Michael Saiger, der laver bland andet læderarmbånd, der er nautisk inspireret og flere har et frækt anker til at understrege navy-looket.

Du kan også få flette armbånd i læder i forskellige farver. Brug dem sammen med en mere neutral farve, og skift så det kulørte til at matche dit outfit den dag.

Så er der selvfølgelig herrearmbånd i forskellige metaller. De har været der længe, men der er sket en kæmpe udvikling med stil og materialer.

Der er desuden også armbånd med perler til mænd. Det giver et fedt afslappet og cool look, synes jeg. Mix dem i forskellige farver og udtryk – fx 2 brune armbånd sammen med et turkist perlearmbånd. Det ser afslappet og stilsikkert ud.

Uanset, hvordan du gør det – eller med hvilke materialer – så prøv dig frem, og hav sjov med det. Det er ikke så svært at få det til at se cool ud. Saml inspiration, når du er ude eller også se efter look books på nettet. et godt sted at kigge er Marjoe!