Det forbandede ved at skulle have noget trykt i offset er, at det er rasende dyrt, når vi taler om mindre oplag. Og i vore tider, hvor alt forandres hurtigt, er små oplag af alt fra visitkort over brochurer til flyers og bøger et must – ganske enkelt. Hvad der er fakta og data i dag, kan være forældet i næste uge, og så er det ikke rart at stå med et stort oplag af en tryksag, der ikke længere kan bruges, fordi den er forældet. Der er digitalt print en gave – og det er lige præcis den type tryk, vi skriver om her, hvor vi anmelder Jensen Print – et trykkeri i København.

Anerkendt digitaltryk i København

Overskriften? Det er, hvad adskillige tryksagskøbere i København umiddelbart svarer, når vi spørger dem, hvem Jensen Print er. Det familieejede trykkeri på Frederiksberg har nemlig sat sig ganske grundigt på det digitale marked i storbyen, hvor kravene til kvalitet og lynhurtig levering er høje. Og netop kvalitet er det, der sikres med en kombination af højt fagligt niveau og så nogle topmoderne digitale trykmaskiner – eller printere, om du vil.

Flyers – et hovedprodukt

Flyers – eller hand-outs / små brochurer – er et af hovedprodukterne hos Jensen Print. Ofte er det her-og-nu tilbud, der skal markedsføres til en gruppe via en tryksag, og så er kvalitet og lynhurtig levering helt afgørende. Netop digitaltryk er fremragende til disse opgaver, da der ikke skal fremstilles trykplader, og der er ingen dyre opstartsomkostninger med denne teknologi. Ofte kan produkter som flyers / løsblade leveres samme dag, som de digitale filer er modtaget, og det er noget, den hurtige marketingbranche kan lide.

Hvad er det, Jensen Print gør bedre end andre?

De har de mest moderne digitale trykmaskiner, hvilket er en forudsætning for, at deres høje faglige kunnen kommer til sin fulde ret. Trykkvaliteten er par excellence den bedste, vi har set fra noget trykkeri i København. Ydermere er der en altid nærværende og meget kompetent kundeservice, der tilbydes en saglig og forståelig rådgivning og sidst – men ikke mindst – er leveringstiderne korte og altid overholdt.

Disse faktorer gør, at vi tildeler Jensen Print næsten maksimale stjerner. Og faktisk er det ikke 100% retfærdigt, at vi tildeler 4,5 stjerner til prisniveauet, for tager vi kvalitet og leveringstid med i beregningen, er der ganske enkelt ingen i København, der gør det bedre!