Interior design – eller boligindretning om du vil. Vi elsker det! Og vi elsker, når mennesker tør gå andre veje, dekorere anderledes og den slags. Nu er der åbnet en butik på nettet, der sælger alt i vægdekorationer: http://byhu.dk/ – den har vi kigget nærmere på, og lad os med det samme afsløre, at vi er ovenud begejstrede!

Vægdekorationer er mange ting

Hvis du besøger hjemmesiden, bliver du mødt af dette:

Vægdekoration

Det fede her er, at du så kan vælge, hvordan du vil have dit billede eller grafik produceret. Det kan være alt fra akrylplade til godt og gammeldags savsmuldstapet! Og en masse andre valgmuligheder. Det giver jo nogle helt eksorbitante indretningsmuligheder.

Forestil dig en vægdekoration i et børneværelse for eksempel – med et billede af barnet som en integreret del af vægbeklædningen. Det er jo genialt!

Firmaet kan lave alle mulige og umulige grafiske effekter på dine billeder, lave collager til vægdekoration etc. Se for eksempel dette – en collage som vægdekoration med fire herlige ansigter:

2015-08-05_11-02-28

Forestil dig at have det på væggen ved for eksempel spisekrogen – en konstant påmindelse om liv, glæde og farver.

Men dur de vægdekorationer så?

Vi har testet, for alle her på redaktionen var ganske enkelt ellevilde med konceptet. Og vi har samlet vores bedømmelse af “by hu” herunder: