Mange lever i en meget ensom hverdag, hvor de ikke altid har kontakt med så mange andre mennesker.

Det kan være, at man bare ikke lige kommer forbi nogen, som man har så meget at sige til.

Det kan også være, at man generelt ikke har så mange venner eller for den sags skyld måske endda slet ingen.

Venner er en meget elementær del af livet, da de hjælper en med at holde sig i gang.

Hvis man føler sig nede, så kan de hjælpe en med at få det bedre.

Venner vil altid stå ved siden af og støtte en, i de valg man tager. Det kan være uanset, om valgene er kloge valg eller dumme valg.

Venner er en vigtig del af livet og noget, som alle bør have.

Det er ikke altid så let at finde venner

Det er umiddelbart ikke altid så let at bare gå ud og finde nogle nye venner.

Det handler meget om det, at man skal vække interesse hos andre. Desuden skal de selvfølgelig også falde i ens egen smag, så det ikke bare er den ene part, der lægger meget i det venskab, som de har.

Det kan ofte være en god idé, at have nogle fælles interesser, som man kan bygge et venskab op omkring. Det kan lede til mange diskussioner og lange samtaler, om hvordan nogle ting hænger sammen på en bestemt måde.

Fælles interesser kan føre til mange hyggelige stunder, som kan være med til at opbygge et stærkt venskab.

Den fælles interesse kan f.eks. være en hobby, sport, el.lign., som man kan samles om. Har man fælles filminteresser, så kan man eks. også tage ud og se film sammen.

Flere og flere finder venner via netdating

Hvis man ikke rigtig har nogen venner, kan det ofte være svært lige at se, hvordan man så egentlig skal finde nogen. Måske har man ikke et arbejde eller en fritidsinteresse, hvor det lige er oplagt at søge nye bekendtskaber. Måske er der bare ikke nogen som er nogenlunde på samme sted i livet, som en selv de steder man kommer – og så må man jo prøve at søge alternative veje.

Det har eks. gjort, at flere og fere tyer til netdating for at finde nye venner.

På stort set alle dating sites er det kutyme, at man laver en profil af sig selv, hvor man fortæller lidt om hvem man er, og hvilken form for bekendtskab det er, at man søger. Og flere og flere benytter altså denne mulighed for at søge efter venner, i stedet for at søge efter en kæreste/ægtefælle etc.

Og øjensynligt er det ved at være så populært at benytte dating sider til at finde nye venner, at det trækker flere og flere besøgende til, som har venskab som mål og ikke kun at finde kærligheden og den eneste ene.

Her er der altså gode muligheder for at finde nye bekendtskaber, hvis det ikke kan lykkes i ens normale omgangskreds.