I forbindelse med indretning og interiør, er der et element, der ofte enten glemmes eller sættes i baggrunden, og det er gardiner, persienner og lignende. Ofte er de det sidste, der tages hånd om i en ny dekoration, og lige så ofte gives disse ting slet ikke den fornødne opmærksomhed.

Faktum er, at gardiner, persienner og såmænd også markiser har en helt enorm og undervurderet effekt på det samlede indtryk af en boligs interiør og design!

Gardinbussen er løsningen

Problemet er ofte, at det er vanskeligt at vælge farver, designs og materiale, når man står i en butik langt væk fra det hjem, det drejer sig om. Man kan selvfølgelig tage billeder inden, men det er bare ikke det samme. Det er på den baggrund, at Gardinbussen – https://www.bestil-gardinbussen.dk/ – blev etableret.

Tanken var og er: Lad gardinbutikken komme til kunden i det hjem, hvor der skal bruges gardiner. Og lad en professionel og erfaren gardinmand eller ditto kvinde se hjemmet, give ideer og inspirere, så der kan træffes gode beslutninger om kvalitet, farver, syning og meget mere.

Mere end bare gardiner

De fleste tænker på en ret homogen ting, når talen falder på gardiner, men de senere år er der kommet så mange lækre og nye muligheder til, når det handler om at fuldende indretningen med – nu – et hav af muligheder i gardiner.

For eksempel foldegardiner i et køkken i stedet for de mere traditionelle typer:

Gardinbussen – der i øvrigt er 100% landsdækkende – kan også levere og opsætte markiser, som ikke blot er behagelige om sommeren men faktisk også hjælper med at holde huset køligt om sommeren.

Vi har selv brugt Gardinbussen

Vi indrettede et nyt hjem sidste år i Odense, og vi valgte at bruge Gardinbussen til hele huset. Vi fik både mørklægningsgardiner, persienner og faktisk også en markise.

Hele processen var nem, vi fik en god service og – fremfor alt – virkeligt gode råd til valg af både type af gardiner, farver og designs. Og de kom og opsatte det hele. Fktisk var den et enkelt vindue, hvor noget var gået galt i enten opmåling eller syning, men det fiksede de med det samme, og 2 dage senere kom de igen og satte det nyproducerede gardin op.