Der er intet for en familie som at samles om en fælles aktivitet. Og her kan et godt familiespil være en oplagt idé. Det at samles om et godt spil kan være noget helt specielt, som både er hyggeligt og med til at styrke familiens samvær og sammenhold.

Og der er heldigvis masser af fantastiske spil at vælge imellem. Og de behøver absolut ikke være elektroniske. Gode gamle traditionelle brætspil (og selvfølgelig også spil af nyere dato) er nemlig helt fantastiske, når man skal have en god aktivitet at samles om. Der er masser af grin, konkurrenceelement og fællesskab i at samles om disse spil. Finder man de rigtige spil, som lige passer til familien, er der timevis af god underholdning i vente, når man går i gang med at spille.

Velkendte brætspil som f.eks. Ludo, Backgammon, Skak, Stratego og Kalaha har altid været populære. Men der bliver ved med at dukke nye og spændende spil op. Spil som Rummikub, Hint, Bezzerwizzer, Speak Out o.lign. er eksempelvis alle sammen nyere spil, som har opnået stor popularitet.

I denne tid, hvor vejret viser sig fra sin gode side, er det også helt oplagt at kigge på nogle spil, man kan finde frem, når man er udenfor i det gode vejr

Skal man en tur i haven, kunne disse familievenlige spil være gode muligheder:

  • Kongespil
  • Stigegolf
  • Rundbold
  • Kroket

Det er alle sammen spil, som kan bringe et spil på læben hos både store og små, mens man konkurrerer om at være havens og familiens ubestridte spillekonge eller -dronning.

Som familie er det vigtigt at tage sig tid til at være sammen om andet end blot de fælles pligter. Det er vigtigt at sætte tid af til at hygge sig og slappe af sammen. Det styrker sammenholdet og fællesskabsfølelsen i familien og giver mange gode stunder, som man kan tænke tilbage på med glæde i årene frem.