Kender du de her super lækre hjemmesko til damer og herrer etc. fra Shepherdshop, som sælger bløde, varme og lækre hjemmesko i voksbehandlet lammeskind fra Shepherd of Sweden? Hvis ikke har du noget godt til gode.

Disse hjemmesko i lammeskind er i toppen af markedet i kvalitet og udvikling. Bliv ikke snydt til at købe de billigere hjemmesko, der er lavet af syntetisk lammeskind – det er bare ikke det samme.

Shepherd hjemmesko i lammeskind kommer i mange varianter, så der er noget for enhver smag. De findes også som hjemmesko til herrer og til børn og babyer.

Hvad er så fordelene ved hjemmesko i lammeskind?

Fordi det er et naturmateriale, kan du bruge dem på alle årstider. De holder dig varm om vinteren – og kølig om sommeren. Årsagen er fibrene i ulden, som gør, at dine fødder kan ånde i dem.

Ydermere kan lammeskind absorbere sved og kan komme af med fugtighed syv gange hurtige end et syntetisk alternativ til lammeskind. Lammeskind aktiverer også din blodcirkulation i fødderne.

Hvis du er overbevist: Tjek selv de lækre hjemmesko i lammeskind her!

Er der så ingen ulemper ved lammeskind, tænker du nok?

En af dem er, at hjemmesko i lammeskind er dyrere end de andre løsninger på markedet, men fordelene er så overvældende, at prisen bliver sekundær. Får du pletter på dine hjemmesko i lammeskind, bør du pletrense dem med en speciel shampoo til lammeskind.

Er der tale om større pletter, er en professionel rensning på sin plads. Du kan også købe en spray til at imprægnere dine hjemmesko. Nye hjemmesko bør have 3 tynde lag inden brug, og du bør spraye dem udendørs. Brug denne spray jævnligt for at beskytte dine hjemmesko, så holder de sig pæne længere.

Bliver du helt forvænt med blødt lammeskind til fødderne, så husk, at du også kan få varme rulamshandsker fra Shepherdshop. Se dem her.