De fleste af os ville ønske at vores vipper var bare en lille smule længere, fyldigere, mere buede. Derfor er der bl.a. også mange i dag, der får lavet vippeextensions. Men der er også en anden mulighed, som både er mere billig og tidsbesparende, nemlig en øjenvippeserum! Men du skal ikke vælge hvilken som helst lash serum, for der er mange, der lover guld og grønne skove, uden at kunne leve op til det. Revitalash, derimod, er et produkt, der virker!

Revitalash: Øjenvippeserum med et formål

Det, der senere hen blev til Revitalash startede som en drøm og drømmen om at skabe et produkt, der kunne fremme væksten af øjenvippe udsprang af en personlig oplevelse. Skaberen Dr. Brinkenhoff ville give sin kone Gayle en gave. Gayle havde gennemgået et hårdt og slidsomt brystkræftforløb, hvilket havde medført at hendes ellers fine øjenvipper var efterladt sparsomme og spinkle. Dr. Brikenhoff ønskede derfor at glæde sin kone ved at hjælpe hende til at genvinde sine smukke, fyldige øjenvipper.

Dr. Brinkenhoff havde over 25 års erfaring som øjenlæge og han vidste derfor en del om netop øjne. Brinkenhoff igangsatte en omfattende forskning, der ledte til udviklingen af en plejende og nærende øjenvippeserum, der allered efter få ugers anvendelse bragte fornyet liv til hans kones øjenvipper. Dette blev startskuddet til en bredere række af vækstfremmende produkter fra Revitalash, som i dag omfatter nærende produkter til både øjenvipper, øjenbryn og hår. Du kan se nærmere på udvalget af Revitalash produkter på Luxplus’ hjemmeside.

Få sundere, længere og fyldigere vipper på få uger

Med Revitalash Advanced vippeserum kan du opnå stærkere og fyldigere vipper. Vippeserummet gør dine vipper længere, mere buede og mere fleksible. Dette betyder også at det bliver mere modstandsdygtige. Serummet er effektiv, men skånsom mod øjnene. Det indeholder både biotin, lipider, peptider og grøn-te ekstrakt. Disse ingredienser medvirker til at beskytte og nære dine vipper, og modvirker slid og knæk. Ved daglig brug vil dine øjenvipper i løbet af 4 til 6 uger vokse sig stærkere og kraftigere. Revitalash’ produkter er både testet og godkendt af øjenlæger og dermatologer og du kan derfor trygt anvende dem.

Spar penge på øjenvippeserum

Hvis alternativet er at få lavet øjenvippe extensions eller at påføre kunstige øjenvipper i tide og utide, så er en øjenvippeserum utvivlsomt en investering værd. Med en øjenvippeserum betaler du et engangsbeløb for månedsvis, hvis ikke længere, med lange, smukke vipper. Og du kan sågar shoppe din nye øjenvippeserum fra Revitalash til en rigtig attraktiv pris på Luxplus.dk. Her er der altid slået en betragtelig del af originalprisen. Så hop ind og tag et kig på produkterne og prøv vippeserummet på helt egne øjne.