Kender du den fornemmelse, du får, når nogen giver dig et link til en hjemmeside, du lander på den og tænker “Hvad faen er det her for noget?”. Du kigger lidt rundt – og i løbet af mindre end et minut er du totalt forelsket i lækre designs,, frække elementer og andet godt? Lige præcis sådan havde jeg det, da jeg i dag gik iond for første gang på hjemmesiden Ropeofdope.dk

Hvad er det her for noget, tænkte jeg. Mine øjne spottede hurtigt linket øverst til deres hop, og jeg skal satme lige love for, at jeg tabte både næse og mund, da jeg scrollede ned gennem siden. Det er det fedeste lir og lagkage, jeg længe har set – og så er det faktisk mere end det.

Design, mand! Lækkert design!

Mine øjne faldt for denne stol med fodskammel:

Rope of Dope shop

Hvad siger du så? Det er da så hipt, urbant og lækkert, som noget kan være!

Rope of Dope har alt muligt af den slags – også de fedeste borde. Nå ja, du kan da også købe barbersæt der, og jeg er altså lidt blød i knæene over, at de har de mest eminent designede ting til vi mænd. Tjek lige denne her:

2016-01-11_11-54-48

En totalt lækkert formgivet og vaskeægte barberkniv til de af os, der ikke er faldet for den metroseksuelle barbermaskine. Vi bruger barbersæbe, der mikses op i en skål, smøres på med en barberkost og skrabes af med en barberkniv. Nemlig! Og det hele kan købes hos Rope of Dope 🙂

Mere end design – også DJ booking

Det er ikke gjort med det – man kan også booke nogle af de bedste og mest eminent gode DJ’s der – de tilbyder nemlig DJ Booking også. Og så er ringen lige sluttet der – et perfekt mix mellem nysmart og urbant design til især mænd med fod på økonomien og evnen til at skille sig i kombination med diskoteksmiljø og – for at det ikke skal være løgn – de fedeste DJ mix, man kan forestille sig.

Sådan skal DET gøres!