Når det kommer til at sætte det sidste pift på et lækkert køkken eller et bryggers, er det hvidevarerne, der gør det. Intet giver et større løft eller en mere eksklusiv fornemmelse end komfur, køleskab, opvaskemaskine m.m. i et smukt samspil med selve køkkenelementerne. Og der er sket utroligt meget på både den funktionelle og den designmæssige front de seneste år, når det gælder hvidevarer. Selv til det mere anonyme bryggers er der tænkt på lækkert design og funktionalitet til vaskemaskine og tørretumbler.

Se blot, hvordan en topmoderne vaskemaskine ser ud i dag – det rene designerguf og med en nem betjening:

Vaskemaskiner anno 2014

Vaskemaskine fra Bosch – billedet venligst udlånt af skiftselv.dk

Der er jo unægtelig sket en hel del, siden komfurer så således ud:

gammelt-komfur

I dag ser et moderne komfur (som du kan købe online hos Skiftselv.dk) således ud:

Smukke hvidevarer

Noget er der jo sket, siden bedstemor smed brænde i komfuret.

Ingen kæde er stærkere end det svageste led, og det gælder selvfølgelig også i køkkenet. Ofte ser v smukke køkkener i den bedste skandinaviske stil – og så står der lige nogle køkkenmaskiner og andet, der i den grad falder udenfor designmæssigt. Det er altså synd og skam. Det er jo muligt at købe supergode køkkenmaskiner til rigtigt fornuftige priser i dag – og vel at mærke køkkenmaskiner, der er designet helt i topklasse!

 

Hvad er din holdning til moderne hvidevare design? Betyder det noget for dig? Og er du parat til at betale ekstra for et mere futuristisk design?