Vi kan nok blive enige om (de fleste af os), at kvindekroppen er et af naturens mest ypperligt designede fænomener? Men det faktum skal jo ikke forstyrres af vi mennesker evne og lyst til at forbedre det allerede perfekte, vel? Og derfor bruger vi da også enorme summer på undertøj til kvinder – ofte benævnt lingerie – som skal understrege og tydeliggøre de smukke kurver. Og ved du hvad? Det kan vi altså godt lide!

Designer lingeri?

Ja – lingeri i form af BH sæt, trusser, hipsters, strømper, hofteholdere og meget mere er bestemt design på højeste niveau. Og faktisk også funktionalitet, for dels skal stoffet jo egne sig til at være tæt på kroppen, og dels skal formen understrege, fremhæve og i nogle tilfælde sløre konturerne af kroppen.

Markedet for lingeri er enormt i den vestlige verden, og Danmark er bestemt ingen undtagelse. Der sælges store mængder hver eneste dag, og op mod jul går det helt amok, da lingerie ofte er det eneste, fantasiforladte ægtemænd og kærester kan finde på.

Online salget af lingeri er også eksploderet de senere år. For eksempel melder ejeren af www.kvinde-univers.dk, Jens, at salgskurven er støt stigende, og at intet tyder på, at den udvikling vil vende foreløbig.

Hvad siger du? Køber du lingeri online eller foretrækker du at gå i en almindelig butik?