For nogle dage siden hørte jeg, at USA’s nye præsident udtalte, at det ser ud til, at amerikanerne vil være i stand til at fejre 4. juli sammen med deres familie og venner – ligesom de kunne gøre for 2 år siden. Kort sagt, han var meget optimistisk med hensyn til pandemiens udvikling.

Europa?

Og jeg ville ønske, at vi kunne være lige så optimistiske her i Europa. Selvom det ser ud, som om at det går i den rigtige retning for os – og flere og flere mennesker bliver vaccineret, så er jeg bange for, at vi ikke når til det punkt, hvor vi kan rejse frit, allerede i begyndelsen af juli. Desværre. Jeg håber det. Jeg vil nemlig så forfærdeligt gerne tilbage til London. Og ja, jeg har ikke nogen særlig vigtig grund til at tage dertil. At jeg bare holder meget af at besøge byen, er vist ikke en såkaldt ’god grund’.

Billige rejser online

Ikke desto mindre, så går jeg faktisk på nettet mindst 1 eller 2 gang om ugen for at se, om jeg kan booke flybilletter til London. Jeg kan se, at nogle flyselskaber er optimistiske. De angiver, at man kan booke rejser fra midten af juli. Alligevel, så har jeg ikke købt nogen flybilletter endnu. Jeg vil gerne se tiden lidt an inden. Jeg har nemlig også en idé om, at priserne på flybilletterne måske vil falde, når samfundet kommer godt i gang igen. Og det vil jo altid være en fordel for mig at finde billige rejser på https://www.rejsepriser.dk/billige-rejser/. Turen er jo ikke så lang, så jeg kan godt finde mig i at sidde i et fly med meget lidt benplads i et par timers tid. Jeg får jo strakt benene, så snart flyet lander. Og dagene, jeg bruger i London bliver brugt på at gå lange ture og opleve byen.