Mange års arbejde med design har bragt mig til en position, hvor jeg er relativt økonomisk uafhængig, men jeg skal selvfølgelig stadig arbejde for at opretholde min livsstil. Derfor var det en sand katastrofe for mig, da jeg pludselig fik en nærmest galopperende grå stær, og havde det ikke været for Peter Brincker (øjenlæge med speciale i laseroperationer), var min karriere nok sluttet der. Men heldigvis gik det ikke sådan.

Peter Brincker reddede mine øjne med laser

Da sandheden gik op for mig, gik jeg straks i gang med at udforske mine muligheder, og jeg skal hilse og sige, at jeg kom vidt omkring i min research. Mange spor ledte til Brincker, der vist egentlig var den første dansker, der begyndte med laser og den slags, læs mere: https://xn--jenlgsoperationer-crb07a.dk/ojenoperation/.

Og han har også opfundet og udviklet adskillige metoder, der i dag bruges over store dele af verden. Jo mere, jeg læste om emnet, jo mere overbevist blev jeg om, at det skulle være klinikken i Charlottenlund og Peter Brincker, der skulle operere på mine øjne.

Jeg tog faktisk hele 3 konsultationer med øjenlæger for at være helt sikker, og jeg læste masser af anmeldelser af Peter Brincker som for eksempel denne: http://rejseneger.blogspot.com/2013/10/opflgning-for-klarsynede-sadan-foregar.html

Jeg så også en række artikler om emnet – blandt andet denne beskrivelse af Peter Brincker. Og det, der satte kronen på værket for mig var nok denne fotografs historie: http://www.knphotography.dk/graa-staer-og-fotograf/

Fra beslutning til operationen

Efter at have taget den endelige beslutning og gennemført endnu en konsultation med Peter Brincker, var jeg parat. En skøn forårsdag i maj ankom jeg til klinikken, og jeg blev taget vel imod. Efter lidt ventetid lå jeg så der under den kæmpestore maskine og med en venligt smilende Peter Brincker, der gik i gang med operationen.

Det var ovre, næsten før det var begyndt, og jeg husker, at jeg udbrød: “Det mislykkedes?”. Han lo blot og sagde: “Nej min ven – du er færdig, og din grå stær er ikke længere noget, du skal tænke over.” Jeg vil godt indrømme, at jeg var grædefærdig af lettelse, men jeg kunne slet ikke begribe, at det, der havde fyldt hvert minut af mit liv i et par måneder, var overstået så hurtigt. Men det var det, og nu er der gået over 3 måneder.

Jeg ser perfekt 🙂

Mit syn er tilbage – absolut og 100%. Og for mig er det en gave uden sammenligning med noget som helst andet. Jeg har været til to kontrolbesøg hos Peter Brincker, og alt er, som det skal være. Næsten intet ubehag – lidt tørhed de første par dage, og det var det.

Af hjertet tak!!!