Tiden flyver. Jeg ved simpelthen ikke, hvor den bliver af. I går synes jeg, at vi var inde i en kedelig februar med nedlukninger, hjemmearbejde og småskænderier imellem børnene. I dag er vi næsten færdige med juni. Kan du forstå det? Jeg fatter det ikke.
Jeg er lige blevet færdig med forårsrengøringen. Du ved den der halvårlige rengøring, hvor man virkeligt skraber helt i bund. Jeg er faktisk lidt selvglad. Det er jo ikke meget hjælp, man kan få af to teenagebørn og en travl husbond.

Mangler et skab

Jeg mangler kun at få scannet et enkelt skab igennem. Det er til gengæld det sværeste skab at sortere alle klæderne og skoene ud fra. Det er nemlig mit eget skab. Jeg har meget tøj. Og mange sko. Og jeg ved, at jeg bliver nødt til at smide noget ud. Ganske ligesom sidste år, hvor jeg smed 2 par hjemmesko til damer ud, 3 bluser, 1 jakke og jeg ved ikke, hvor meget undertøj.

Mine favorit sutsko

Jeg ved godt, at jeg er meget kræsen, når det kommer til tøj og sko. Og ja, jeg følger moden. Sutskoene (som jeg kan lide at kalde dem) køber jeg altid her: https://www.woolbynature.dk/shop/hjemmesko-3s1.html  Men jeg forsøger også at være prisbevidst. Og en gang imellem kan jeg godt se, at det kan betale sig at købe tøj i lidt dyrere kvalitet end det, man egentlig havde tænkt sig. Fx når man køber undertøj eller hjemmesko. Ja, det lyder måske mærkeligt. Men jeg har det virkeligt sådan, at det tøj, og de sko, jeg køber, det bruger jeg altså. Flittigt. Og det er måske grunden til, at jeg sommetider køber mere, end jeg har behov for. Men et er sikkert: Man kan aldrig få for meget undertøj. Og man kan heller ikke få for mange hjemmesko.

Det er jo beklædningsgenstande, der bliver brugt hver eneste dag. Forår, sommer, efterår og vinter. Så ja, det skal der altså være god plads til i mit klædeskab.