Da jeg etablerede mig som indretningsdesigner for snart 9 år siden, havde jeg ingen anelse om, at jeg ville opnå en så enorm succes – og at min forretning ville udvide sig til at omfatte en lang række services, der cirkler omkring indretning, design af hjem og boliger etc. Men sådan er det gået, og i dag lever jeg et godt liv med mine dage fyldte med debatter og opgaver, der alle handler om design. Næsten da – for jeg har også taget lidt følgeforretning til mig. Flytning for eksempel!

Flyttefirmaer og design?

Jo – den er god nok faktisk. Som en lille del af de services, jeg tilbyder mine klienter er faktisk at få ordnet det praktiske med flyttefirma og den slags. Og det hele startede med en klient i Næstved, som skulle flytte til Odense. Jeg fik opgaven med at indrette hans nye hjem i Odense, og mit første besøg hos dem var i deres hjem i Næstved for at se, hvad de havde.

Utroligt søde og dejlige mennesker – meget velhavende og meget vant til, at andre tog sig af det hele for dem. Fruen i huset sagde til mig, at hun håbede, jeg kunne sørge for et godt flyttefirma til at transportere dem til Odense. Jeg var hurtig og svarede, at det skulle jeg nok tage mig af.

Via nettet fandt jeg løsningen, der senere skulle vise sig at være en konstant kilde til nem flytning for mine klienter: fragtopgaver.dk

De har en service, hvor man nemt og hurtigt kan få tilbud fra relevante og som regel lokale flyttefirmaer – og de havde også noget at byde på i Næstved: http://www.fragtopgaver.dk/flyttefirma-naestved/

Nemme og billige flytninger

For mig som designer er det vigtigt, at mine klienters bohave bliver pakket og transporteret professionelt, skånsomt og med stor præcision. Samtidig må det gerne være til den lavest mulige pris uden at gå på kompromis med kvaliteten selvfølgelig. Jo billigere jeg kan skaffe et flyttefirma – jo flere penge har mine klienter tilovers til mig 😉

Jeg sørger bare for at få det bedste tilbud, og jeg tager selvfølgelig betaling for den service. Det er så nemt med den enkle metode, der er på fragtopgaver.dk, og alle er glade.

Se blot her – et lille uddrag fra deres hjemmeside:

  • Flyttefirma Kolding – Indhent fire gode tilbud, fra flyttefirmaer i Kolding lige her.
  • Flyttefirma Silkeborg – Solide jydske flyttemænd, er klar til at byde på din flytning fra Silkeborg.
  • Flyttefirma Næstved – Husk at vi dækker hele landet og har også flyttemænd tilkoblet fra 4700 Næstved.
  • Flyttefirma Amager – Lokale flyttefirmaer fra Amager sidder klar til at sende super tilbud afsted til dig.
  • Flyttefirma Slagelse – Få gode tilbud fra flyttefirmaer på flytning i 4200 Slagelse.
  • Billig flytning – Udbyd din flytteopgave og få tilbud fra flere forskellige flyttefirmaer. Din vej til en hurtig og billig flytning.
  • Kollegie Flytning – Så gode priser, at selv studerende har råd til at betale.

Jeg synes, det er smart!