Jeg har fået en ny kæreste for ikke så længe siden, og vores sexliv er ganske godt. Han er meget tilfreds, men jeg synes godt, det kunne være lidt mere spændende. Han er super sød på alle områder, så jeg er meget villig til at finde måder at gøre det godt på for os begge. Så hvad gør man så?

Jeg har snakket med nogle veninder om det for bedre at være klædt på til en snak med ham af brugen af sexlegetøj m.m. i vores samliv. Min frygt er, at han vil føle sig utilstrækkelig, når jeg bringer det på banen. Som om han ikke er god nok. Så er det jo altid godt at tage andre med på råd, hvis nogen af dem havde været i den situation før. Heldigvis er der jo sexlegetøj specielt til kvinder a la dette her: http://www.lovejoy.dk/sexlegetoej-65

Og der var faktisk én veninde, der havde taget den snak med sin mand. Han blev faktisk lidt fornærmet første gang, hun bragte det op, men efter en snak om, hvordan de kunne inkorporere sexlegetøj i sengen, var han meget opsat på ideen. Så jeg tog mine erfaringer fra min veninde med i min tankeproces og begyndte at forberede mig på snakken!

Dagen kom, og han tog det faktisk ganske pænt. Vi aftalte nogle spilleregler og også om, hvordan vi kunne gøre det frækt og spændende for os begge. Nu har vi gjort det i et par uger – og vi er begge vilde med det. Pyha – noget, jeg var så nervøs for, er nu blevet noget rigtig godt og spændende for os begge.

Hvad med dig? Har du nogen erfaringer med mænd og brug af sexlegetøj i et forhold? Hvad har det bidraget med i jeres forhold? Og hvad kan I lide af bruge?