Det er jo ingen hemmelighed, at der findes mange mænd, der er store. Med næsten halvdelen af landets befolkning klassificerede som overvægtige, skal der jo være en del af det mandlige køn også. Det er så ikke alle store mænd, der er decideret overvægtige – nogle er blot yderst kraftigt byggede og muskuløse eller bare meget, meget høje. Fælles for alle store drenge og mænd er, at det ikke altid er lige nemt at finde tøj, der både er moderigtigt og samtidig passer. Heldigvis er der dog butikker, der er specialiserede i at servicere drenge og mænd, der er mere end bare XL.

Storedrenge.dk

Vi har taget et nærmere kig på en butik, der er ganske velkendt blandt mænd, der enten er meget høje og/eller tunge – og det er en butik, der er specialiseret i tøj til store mænd: storedrenge.dk

Modsat hvad nogle tror, er udvalget her faktisk særdeles moderigtigt, og at der ER tale om store størrelser bevises i, at størrelserne spænder fra 2XL til 12XL – altså 12 gange en normal XL størrelse. Det er ganske stort!

Til trods for navnet tilbydes der faktisk også et smukt udvalg i tøj til kvinder i store størrelser lige fra XL til 6XL.

Er det modetøj?

Ja – det må vi sige, at det primært er. Tag for eksempel en flot og smart vinterjakke som denne:

Tøj i store størrelser

Det er jo en superflot jakke, der nok skal holde dig varm i selv den strengeste danske vinter – og både snit og farvevalg er 100% moderne i vinteren 2016 og frem.

Høje mænd lades ofte i stikken

Der findes jo ganske mange mænd, der er højere end gennemsnittet, og nogle er endda MEGET høje. En mand, der er for eksempel 2,10 meter høj og er proportionalt velbygget, har en ganske dramatisk livvidde uden at være tyk overhovedet. Og for en mand i den højde kan det være tæt på umuligt at finde bukser, skjorter og andet, der passer til de lange lemmer. Men hos storedrenge.dk er der udvalg at vælge mellem, og det gælder også for tøj til direkte ekstremt høje.

Kigger vi på snit og moderigtighed, ser vi ikke rigtig nogen forskel i design på de store størrelser og de mere “normale” af slagsen, så vi må konkludere: Hvis du er overvægtig, stor og/eller høj, og du ønsker at klæde dig smart og moderigtigt, ER det muligt hos storedrenge.dk