Det er på tide, at jeg får taget mig sammen. Jeg gider bare ikke alt det der, logistik, man skal have styr på, inden man rejser. Men jeg skal have det på plads. I god tid. Jeg har fundet billige flybilletter til Aarhus og mangler bare at finde et sted at overnatte dér. Jeg skal til bryllup, og rejsen bliver lang. Og opholdet bliver kort. Bare en enkelt overnatning.

Hoteller

Flybilletterne er på plads, så jeg skal bare finde et godt sted at overnatte. Men jeg orker simpelt hen ikke at lede efter hoteller lige nu. Jeg ved, at, jo tidligere jeg booker et rum, desto større er chancerne for, at jeg finder det til en billigere pris. Men et eller andet sted er jeg lidt ligeglad med prisen. Jeg skal kun være der i kort tid. Chancen for, at jeg finder tilbage til Aarhus, er stor, og jeg har travlt i den periode.

Men jeg tænker, at jeg lige kan gå ind på et af de her sites og se, hvad der findes af muligheder. Privat indlogering eller hotel? Privat indlogering er generelt billigere, men hotel er nemmere. Vælger jeg hotel, skal jeg ikke tænke på at købe ind til morgenmad. Jeg er et af de mennesker, som bare ikke kan fungere, hvis jeg ikke har fået morgenmad. Så hotelmuligheden står højt på listen.

Billigere til Spanien end til Jylland

Hotelværelser er til gengæld noget dyrere. Reelt set er det billigere med en rejse til Spanien! Man kan sagtens komme af med et stort beløb for at få lov til at sove en enkelt nat. Så jeg skal lige overveje, hvad jeg egentlig har brug for, når jeg er der. Skal jeg bare komme til brylluppet og festen og, så tage hjem til København hurtigst muligt? Eller, skal jeg blive en ekstra dag i Aarhus og se byen? Jeg har jo aldrig været der. Det skal jeg lige først bestemme: 1 eller 2 overnatninger.

Og ja: Der er et sted i Aarhus, der hedder Spanien!