Vinduer og døre er en meget str del af designet for et hus. Vi har tidligere skrevet specifikt om amerikanske huse her på bloggen, men i dag handler det faktisk mest om danske og skandinaviske huse. Danmark er jo ganske kendt for at designe og bygge gode huse, og når det handler om vinduer og døre, er der ikke mange lande, der kan hamle op med de producenter, vi har her til lands. Vi har kigget nærmere på danske Spar Vinduer, der er kendte for både virkeligt fornemt design, holdbarhed og tilgængelige priser.

Alt fra bondehusvinduer til moderne vinduer

Spar Vinduer tilbyder en utroligt bred vifte af vinduer lige fra de traditionelle og meget populære bondehusvinduer og til tophængte og topmoderne vinduessystemer.

2014-10-24_13-18-08

De har også hele udestuer og naturligvis hele sortimentet i yderdøre. Produktionen foregår i Lunderskov på Fyn, og mere centralt kan det næppe blive for hurtig levering af vinduer på mål til hele Danmark.

Hvis man som vi er til det designmæssigt lækre, er der god grund til at dvæle lidt ved detaljer som disse:

Der er ganske enkelt tænkt detaljer ind overalt i den håndværksmæssige opbygning, og det er vi jo altså glade for her på Designdebatten!

Når det gælder de uhyrlige energipriser i Danmark er det vigtigt at sikre, at nye vinduer og døre er så energivenlige, som det er muligt. Det er vinduer og døre fra Spar Vinduer, og vi kan kun anbefale trelags glas, hvis det er muligt. Der er penge at hente der, og så mindsker det faktisk udefra kommende støj ganske betragteligt!