Jeg har længe døjet med et dårligt indeklima i mit hjem. Alt for ofte har jeg følt, at det enten blev for koldt eller varmt, men jeg har aldrig rigtig taget problemet alvorligt. Nu har jeg dog endelig fundet en løsning, som jeg er rigtig godt tilfreds med. Det skete ved at handle hos Whiteaway, hvor jeg i øvrigt fik rigtig gode priser.

Da jeg opholder mig meget i mit hjem og ofte har gæster på besøg, er det vigtigt for mig, at der er en behagelig atmosfære i huset. Det gælder både, hvad angår indretningen og æstetikken, men så sandelig også klimaet. Det sidste har jeg haft udfordringer med, fordi jeg har haft svært ved at finde behagelige temperaturer uden at skulle skrue helt op for varmen eller åbne alle vinduer og døre.

Nu har jeg fundet en løsning, som jeg selv og mine gæster er blevet glade for. Jeg fik fortalt, at man kunne anskaffe sig forskellige anlæg, som sikrer et mere behageligt klima og fjerner fugt i hjemmet. Jeg startede derfor med at kigge hos Whiteaway, hvor jeg tidligere har handlet, og hvor jeg ved, at udvalget er stort.

Gode rabatter

Da jeg gerne vil bruge mine penge mest fornuftigt, var det selvfølgelig vigtigt, at prisen var god. Jeg undersøgte derfor mulige rabatter, og jeg fandt også en rabatkode til Whiteaway. Det skete gennem Rabatbanditten, og det sikrede mig 10-15 procent rabat på mine produkter.

Da priserne i forvejen var rigtig fornuftige, sammenlignet med andre forhandlere, gav det mig pludselig en følelse af, at jeg havde gjort en god handel. Det var nemt at finde rabatkoderne, og der var ingen problemer, da den skulle bruges.

Aircondition

Det kan blive rigtig varmt i nogle af rummene i mit hus, og jeg ledte derfor efter et godt klimaanlæg. I nogle af rummene valgte jeg at købe en ventilator, som sikrer en god udluftning og gør det behageligt at færdes der. Dem kan jeg indstille efter behov.

Jeg investerede også i et varmeapparat, da jeg ikke har en brændeovn eller pejs i hjemmet. Varmapparatet kan bruges, når det bliver koldere i vejret, og når jeg ikke vil skrue helt op for mine radiatorer rundt i hjemmet. Jeg kiggede desuden på en el-pejs hos Whiteaway, da jeg sommetider savner den hyggelige atmosfære, som en pejs kan give i stuen.

Luftaffugter

Der, hvor jeg endte med at spare flest penge, var på min luftfugter. Da der nemt kan opstå kondens i mit hjem, og jeg gerne vil beskytte huset, var det en nødvendig investering for mig. Jeg overvejede forskellige parametre for min luftfugter, blandt andet lydniveau, arbejdsområde for maskinen og kapacitet. Hos Whiteaway fandt jeg et stort udvalg, som både varierede i kvalitet, funktioner og pris, og jeg kunne desuden læse præcise beskrivelser af, hvilken model jeg burde vælge.

Her fandt jeg i øvrigt en rabatkode til Whiteaway, som jeg kunne bruge. Rabatbanditten sikrede mig således 10 procents rabat på min luftaffugter.