Min mand er stødt på en uventet opgave, efter at han her i foråret købte en ny græsslåmaskine. Han havde vist ikke helt tænkt over, om der nu også er plads i vores redskabsrum til maskinen, som er en del længere end den gamle.

Så nu kan han ikke få den nye maskine i tørvejr, og da han har givet næsten 5.000 kroner for den, vil han selvfølgelig også gerne behandle den godt. Derfor er han nu gået i gang med en eller anden sindrig konstruktion, så han kan få græsslåmaskinen under tag, når den ikke er i brug.

Bag ved redskabsrummet har vi et plankeværk i skellet over mod naboen, så nu har han fundet på, at han kan bygge et lille hus til græsslåmaskinen op ad plankeværket. Han vil lave et skrånende halvtag, der er fastgjort til plankeværket, og så opsætte en sidemur, så det lille maskinhus bliver lukket fra tre sider.

Men han er snu, ham min mand, for han gider ikke lave noget, som han skal gå og give træbeskyttelse mange år ud i fremtiden, så han har fundet på, at halvtaget skal have trapezplader i klar plast, og så skal sidemuren udgøres af et modul til et pvc hegn som vist her, som han ofte har beundret hos naboen, fordi det ligner noget af naturmaterialer.

Jeg har valgt at blande mig helt udenom, for hans konstruktion bliver ikke synlig fra hverken indkørslen eller fra vores terrasse, så det betyder ikke alverden, hvis det ender med noget, Storm P. kunne have fundet på. Lidt ligesom de der legetårne ( http://www.hegnshop.dk/pl/Leg-i-haven-Godkendte-leget%C3%A5rne_23862.aspx ) man nogle gange ser ude i landskabet 🙂

Hvad ellers?

Jeg har surfet en del rundt på nettet på det seneste, og jeg er faldet over blandt andet denne hjemmeside, der faktisk er rigtigt pæn og informativ: http://raadtilalt.dk/hus-og-hjem Jeg kan da se, jeg skal have mig en varmepumpe inden vinter!