Der findes rigtig mange forskellige aktiviteter, man kan lave i haven. Man kan selvfølgelig slappe af og sole sig, men hvis man gerne vil have det sjovt ude i haven, er et havespil oplagt. Stangtennis er et eksempel på et havespil, som besidder rigtig mange gode egenskaber.

Et sjovt havespil for mange aldersgrupper

Stangtennis er et sjovt spil, og en af de mange gode egenskaber ved spillet er, at det kan spilles af rigtig mange aldersgrupper. Både børn og voksne kan tage et spil mod hinanden og få en god oplevelse ud af det. I stangtennis står to personer om en stang og skiftes til at slå til bolden, der er fastgjort med en snor. Reglerne er simple og til at forstå, hvilket også gør det til et spil, der er nemt at gå i gang med.

Selvom spillet ofte benyttes af to personer samtidig, der spiller mod hinanden, så kan man også få noget ud af stangtennis på egen hånd. Man kan nemlig øve sig i at ramme bolden ved at spille med sig selv og på den måde blive bedre.

Stangtennis kræver ikke meget plads

Udover den sjov man får ud af stangtennis, så er der også en anden fordel. Spillet fylder nemlig ikke særlig meget i haven i forhold til f.eks. en tennisbane. Hvis man ikke har en kæmpe have, men man alligevel gerne vil have en sjov aktivitet derude, kan man altså overveje, om stangtennis er en mulighed. Man skal selvfølgelig huske på, at spillet kræver mere plads, når der spilles, end når stangen blot står for sig selv uden at blive brugt. Når der spilles, skal der jo være plads til, at bolden kan slås rundt om stangen.

Alt i alt, er der altså mange fordele ved det geniale havespil, stangtennis.