Her på redaktionen er vi altid glade, når vi møder kombinationen af godt design og dansk. Det gælder på alle fronter, men naturligvis i særdeleshed på nettet. Og som vi har været forbi ved flere tidligere lejligheder: Godt design er ikke kun rent visuelt. Det er også funktion og empatisk brugerforståelse. Det har vi fundet i et yderst interessant system, der har til formål at lette hverdagen for boligudlejningsblokke, boligforeninger og ejendomme generelt. System til ejendomskommunikation hedder ARCOMUS.

Browserbaseret

Vi kan godt lide systemer, der er placerede på servere og serveret via brugernes browsere. Og vi kan i særdeleshed godt lide dem, når de bare virker på tværs af browsere og operativsystemer, og det gør Arcomus til fulde.

Ingen software skal installeres, hvorfor man heller ikke skal bøvle med senere opdateringer. Er der opdateringer, rulles de ud på serveren, og så er den ged barberet. Sådan skal det være!

Brugervenligt og overskueligt

Selve opbygningen er tydeligt skabt af mennesker, der forstår de små finurligheder i et godt UI, og vi kan også godt lide, at det visuelle indtryk er nedtonet en del, så det er funktion og muligheder, der er i fokus.

Se et eksempel her:

Ejendomskommunikation med Arcomus

Det er da ganske lækkert design – i ordets bredeste forstand. Vi noterer os, at der er taget vidtgående hensyn til overskuelighed, og at farver er brugt som markeringer. Stor ros for det!

Du kan læse nogle betragtninger fra en af bagmændene til ARCOMUS, hvis du har lyst. Det gør du lige her.

Nu driver jo ikke en ejendom, så vi har naturligvis ikke hands-on erfaring med den daglige drift, men der er ingen tvivl om, at ARCOMUS har ramt lige i plet her! Og vi gentager: Det er dansk!