Der sker store ændringer i plus size modelverdenen. Nogle plus size modeller har nået stjernestatus, og de bryder med grænserne alle vegne. Modeverdenen synes at være ved at begynde at blive trætte af de åleslanke modeller – og det er vi faktisk også.

 

Her er nogle ting, som du sikker ikke vidste om plus size modeller. Udover at de bliver mere og mere almindelige i modebillet, har flere af dem noget at sige om modeverdenen, og folk er begyndt at lytte.

 

Plus size modeller har en fit krop. Plus size betyder ikke fed eller usund. Faktisk er de fleste plus size modeller et billede på sundhed. Det er ikke sundt som kvinde ikke at have depoter på kroppen. Som plus size model – som med øvrige modeller – kræves det, at du har en veltrænet krop. Modeller lever af deres krop og udseende og skal motionere og spise sundt. Når vi ser dem i reklamer for plus size tøj, kjoler, toppe etc., skal vi jo få lyst til at se sådan ud.

 

Ikke alle kan blive en plus size model. At være model er ikke bare at se godt ud. Det er et erhverv som så meget andet, der kræver træning og selvtillid. Modellerne bookes for deres krop, deres ansigtstræk og deres evne til at posere foran kameraet og selvfølgelig til modeshow også.

 

Mænd kan godt lide kvinder med former. Vidste du, at et flertal af mænd faktisk foretrækker kvinder med former? Det er sådan, det er. Så måske vi som kvinder skulle være mere accepterende overfor os selv og finde skønhed i vores egen individualitet.

 

De fleste kvinder foretrækker også plus size modeller. Og hvorfor så det? Fordi de fleste er plus size i dag. Det, der kaldes plus size, er faktisk normalen i forhold til kvindestørrelser. Kvinder kan godt lide plus size modeller og plus size tøj, fordi det er normalen, og tøjet er opnåeligt for den almindelige kvinde. Det minder os om, at kurver er smukke. Og udvalget er lækkert i dag, hvis du ved, hvor du skal handle. Se for eksempel disse toppe i store størrelser!

 

Plus size modeller skal også passe på med, hvad de spiser. Du kan ikke gå til isboden hver anden dag og forvente, at du kan være med i modeshows for kendte designere, hvis du ikke passer på din krop. Bare fordi de ikke er tynde som pinde og repræsenterer den almindelig kvinde, skal de stadig passe på deres krop og udseende. Modellerne er stærke og sunde og passer på med, hvad de spiser. Den mad, du spiser, påvirker også din hud og dit hår.

 

Plus size modeller er også højtbetalt. De arbejder lige så hårdt på deres krop og ved fotograferinger og modeshows som deres mere slanke kolleger. Modellerne har fans og kan bringe masser af omtale til de brands, de repræsenterer.