Har du tænkt over, hvor vigtige tæpper er i din indretning? Det er tæpper, der samler dine møbler i grupper, de er med til at sætte et tema eller en farveskala, og så er de er hyggelige at have fødderne på.

Som sagt kan du bruget et tæppe til at sætte farveskalaen i rummet. Hvis du starter med at købe møblerne først, kan du altid finde et tæppe, der passer til farverne, eller du kan bruge tæppet som en kontrast.

Finder du et meget spændende tæppe, kan du bruge det som fokus i rummet. Det har en utrolig stor effekt.

Kan du godt lide bomuldsprodukter, kan du søge efter bomuldstæpper. De er lette at vaske og altid en god tilføjelse i indretningen. Der findes også tæpper som sivmåtter og palmeblademåtter, som er nemme at bruge i indretningen.

Mange faconer på tæpper

Husk også, at et tæppe ikke nødvendigvis behøver at være firkantet. Det kan være aflangt eller måske rundt.

Når du shopper efter et tæppe til området ved din sofa og sofabord, så er det vigtigt at finde den rigtige størrelse. Prøv at markere området med bånd, så du kan måle op efter, hvad der fungerer bedst. Det gælder også, når du shopper efter et tæppe til at have under spisebordet. Husk, at de bageste ben af stolene skal kunne stå på tæppet, når de er skubbet ind, og også gerne når de er trukket ud.

Hvis du er i tvivl om, hvor du kan shoppe og få noget, der på én gang er moderne, lækkert og til at betale: Du kan Google det!

Hvis dit rum trænger til at blive opdateret, er et tæppe altid en god måde at gøre det på. Du kan også gøre det med pyntepuder og forskellig brugskunst. Plaider er også en måde at tilføre nye farver på. Du kan få plaider i mange materialer og flere er mere pynteplaider end mere funktionelle plaider. Hvis du gerne vil have en hyggelig plaid, så kig efter en bomuldsplaid.

Glem ikke det vigtige sengetæppe

Tæpper er ikke kun til gulvet, vel? Sørg for, at du har et lækkert snit i soveværelset, hvor du trods alt tilbringer ganske mange timer af dit liv. Et sengetæppe i bomuld i elegant design – det er ofte det, der sætter kronen på værket!