Nu skrev vi jo forleden om linegeridesign ( http://www.ddebatten.dk/lingeri-design.htm ), og så er det vel egentlig naturligt at tage et andet beklædningsstykke under kærlig behandling – et stykke tøj, der meget ofte er så kropsnært og sexet, at det næsten kunne forveksles med lingeri 🙂 Det handler om noget så prosaisk som tights! Fra at være noget, som en lille gruppe særligt hardcore sportsudøvere benytter, er tights gået hen og blevet mode. Ikke blot til sport – men overalt faktisk.

Tights – kvalitet og mærker

Nu skal vi på ingen måde i dybden med emnet i denne artikel – men det er værd at bemærke, at der er et par brands, der i den grad skiller sig ud, når man spørger de mere bevidste om kendskabet til brands inden for tights:

  • 2XU
  • Under Armour

Sidstnævnte er i øvrigt af amerikansk oprindelse, og selve brandet er også kendt for en lang stribe af t-shirts m.m., der tiltaler det mere kvalitetsbevidste publikum.

Førstnævnte – 2XU – er fra “down under” – 2XU blev grundlagt og har hovedsæde i Melbourne Australien, med den filosofi at skabe produkter, som forbedrer ydeevnen. 2XU arbejder med materialer og teknologi, der vil tage dig længere end du troede muligt. 2XU har hurtigt etableret sig som det mest teknologisk avancerede sports brand i verden. 2XU er brugt af adskillige verdensmestre og 2XU er anbefalet af flere sports institutter rundt om i verden, samt fortrukket af professionelle sportsfolk i mange forskellige sportsgrene.

Så ved du det! Og nu skal du vist ud at købe nogle nye tights, ikke?