Heldigvis er der ingen reel indflydelse fra de rædselsfulde feminister, der sjældent forsømmer en chance for at protestere harmdirrende over lækre billeder af kvinder – mens de i øvrigt sidder i deres ophøjede ensomhed og savler over brandmændskalendere og den slags vel vidende, at de aldrig kommer i nærheden af den slags mænd. Det kan vi af begge køn, der påskønner det smukke i menneskets krop, være glade for! Og det er vi også her på redaktionen, hvor vi i dag kigger på design af… JA! Lingeri! Det er billederne fra den kendte butik House of Lingerie, vi tager udgangspunkt i her.

Kvinder i realistiske størrelser

En af de første ting, vi noterer os, er, at der er et meget stort udvalg i lingeri til piger, der ikke opfylder kravene til en “size zero”, og det kan vi kun bifalde her på redaktionen. Dels ved alle jo, at rigtige mænd ikke er til de tynde siv, der oftest optræder som modeller, og dels er det jo faktuelt, at der (heldigvis) kun er få af dem i det virkelige liv. Men okayyyy – der er undtagelser. Disse piger for eksempel – escort i København

Sådan rent størrelsesmæssigt: Det er vel sådan, de fleste af vores koner/kærester ser ud, så hvorfor ikke bare nyde det?

Priser på lingeri

Vi mænd er jo vant til at storme ud i julehandlen i sidste øjeblik og købe julegaver til vores kvinder – og den klassiske er jo “frækt og sexet lingeri og undertøj“, som vi jyder ofte kalder det i stedet for det korrekte lingeri. Og det koster kassen! Men der er et alternativ: Køb lingeri online, og køb det i god tid inden jul. Det er meget billigere, ofte meget bedre og med et udvalg, der slår det, du finder i butikkerne med flere længder.

Her har vi anmeldt det, du kan finde hos House of Lingerie, og vi vurderer, at samlet set er det stedet sammen med deres søster-hjemmeside Tempted by Night (frækt undertøj), hvor vi mænd kan købe bedst og billigst!

Stor barm uden at være plus size?

Der er piger, der er forsynede med en ganske stor barm uden at være det, der kaldes plussize. Sådan er det. De kvinder, der er “begavede” med for eksempel en H-skål ved godt, at det kan være noget af en byrde for nakke og skuldre. Det er så ekstremt vigtigt, at den BH, der bæres af barmfagre piger, er korrekt designet og lavet, så den understøtter alt.

Den bedste på markedet til den opgave er det belgiske firma Van der Velde, der udvikler og fremstiller den kendte serie PrimaDonna.

 

Hvad med dig? Har du gode forslag til de bløde pakker til den bløde pakke? 😉