Det kan da godt være, du er en af dem, der rynker på næsen af ordet Brugskunst, og hvis du er, skyldes det sikkert et levn fra gamle dage, da ekstremt billige olielamper og ligegyldige knagerækker blev kemisk gjort patinerede og solgt for en slik til mennesker, der ikke vidste bedre. Den slags fås stadig, men det er den ÆGTE vare, vi skriver om her. Og jeg skal hilse og sige, at vi har fundet de gode sager i en butik, der er både autentisk, gårdbutik OG online butik. Så kan alle i hele landet være med!

Butikken, vi kigger på, er Egesgave Brugskunst

Det er ikke en i mængden – men meget mere et sted, hvor vi, der elsker godt design, føler os både udfordrede, pirrede og tilfredsstillede på samme tid.

Kalkmaling – en glemt kunst

En af de første ting, jeg faldt over og blev uendeligt begejstret for var, at man sørme kan købe alt til kalkmaling hos Egesgave. Vi er mange, der elsker at pusle med netop denne type af dekoration af for eksempel møbler. Det er jo en mere eller mindre glemt kunstart, som dog heldigvis er ved at komme igen. Og jeg har ikke set større udvalg af malinger og skabeloner, end det, de har hos Egesgave.

Sengetøj skal være fedt og flot

Det har jeg jo altid sagt, og det ligner næsten, at de har lyttet hos Egesgave. I hvert fald fandt jeg et umådeligt lækkert udvalg af sengetøj, der i den grad passer til min smag. Jeg synes jo, at der skal være spræl og stil på sengetøjet, for det er jo ikke en uvæsentlig del af ens liv, man tilbringer i det, vel?

De har en hel afdeling med sengetøj også online: http://www.egesgave.dk/boligtilbehor/sengetoj.html

Emaljeskilte – elsker dem bare!

Jeg har et blødt punkt med emaljeskilte – det kan jeg lige så godt indrømme. Jeg elsker dem, og jeg hader, hvis de er falske. Derfor blev jeg så glad, da jeg så kvaliteten på de emaljeskilte, som Egesgave har. Det er sgu skilte, jeg gerne vil have hængende i mit hjem!

Denne her for eksempel:

Emaljeskilte med sjove tekster

Den er da bare for fed, ikke?

Happy shopping 🙂