Design spiller en enorm rolle, når vi taler om boliger. Det har vi allerede været inde på ved adskillige tidligere lejligheder her på bloggen – og denne gang kigger vi nærmere på altaner, trapper og andet i smedejern. Det handler om produkterne fra det danske firma Altansmeden – http://altansmeden.dk/ – som er unikt designede opgaver fra projekt til projekt.

Dansk producerede altaner

Firmaet har domicil i Hedensted lige nord for Vejle, og her udføres designopgaverne samt selve produktionen. Installation og montering af altaner foretages i sagens natur hos kunden, og Altansmeden råder over alt nødvendigt udstyr inkl. kran til disse opgaver.

Altså: Al produktion foregår i Danmark, og det er jo ikke uvæsentligt, når vi skal se på betalingsbalancen og på kvaliteten. Sidstnævnte er ganske enkelt helt i top – både når det gælder design og udførelse.

På firmaets hjemmeside kan man se mere:

Inspiration til flotte altaner

Det er muligt at se en hel del af de projekter, der er udført med både altaner, trapper, gelændere, porte og låger på altansmeden.dk. For eksempel på deres side om altaner.

Flotte altaner

For os, der jo elsker design, er der slet ingen tvivl: En smukt udført altan, en vel designet trappe og et tilpasset gelænder øger bare husets visuelle værdi. Og dermed øges jo altså også selve den monetære værdi af huset ganske betragteligt!

Full service leverandør

Altansmeden kan mere end blot levere altaner. Faktisk kan de forestå hele projektet inkl. byggesag, byggetilladelser og så videre. Deres specialister kommer ud til det pågældende hus og vurderer de muligheder, der er for at integrere et smukt design med både bygningen og den omliggende natur, have eller skov. Og tag ikke fejl af værdien i dette: Dels øger det jo det visuelle indtryk og dels giver det en helt anden oplevelse at hygge sig på altanen, når design, form og kvalitet går op i en højere enhed.

Det må vi sige er tilfældet med altaner og andre produkter fra Altansmeden i Hedensted.