Nu ved jeg ikke, om det er mig, der er noget galt med, eller om det bare er min trang til at opleve, der har givet mig idéen om, at jeg vil ud at rejse – snart. Meget snart. Helst i næste måned. Jeg har jo friheden til at gøre det. Der er jo intet, der binder mig til at sidde herhjemme. Mit job kan jeg udføre hvor som helst, jeg end er i verden, bare der er internetforbindelse, og jeg overholder mine deadlines. Og lige nu har jeg fået den idé, at jeg vil til USA. Jeg kunne godt tænke mig at rejse rundt derovre. Sådan både sydpå og vestpå.

Billige fly til New York

Sidste år havde jeg fundet nogle billige flybilletter til New York her. Jeg var der i 10 dage og fik set mange spændende ting. Men New York er jo ikke USA. Ok, det er en metropol i USA, men den er vist ikke repræsentativ for landet. Jeg kunne godt tænke mig at opleve midtvesten. Se naturen og måske få held til at se en bisonokse. Jeg kan godt lide at få gode naturoplevelser. Hvis det kan ske på hesteryg, ville det være fantastisk. Men jeg vil også gerne opleve nogle af de andre amerikanske storbyer. Fx Seattle eller Huston eller Atlanta. Ok, der er store afstande mellem byerne, men det kan vel sagtens lade sig gøre at flyve fra det ene sted til det andet. Eller man kan vel køre med tog.

Togrejser i iskagelandet?

Det kunne være spændende. At rejse med toget rundt i USA. Lege pioner. Opleve almindelige mennesker og se de små, støvede provinsbyer, som jeg har set mange film om.
Jeg tænker, at jeg bliver nødt til at lave en lidt mere konkret plan, hvis jeg skal til USA i næste måned. For det første bliver jeg nødt til at finde ud af, hvor jeg skal starte eventyret. På vestkysten? Måske. Måske kunne jeg flyve til San Fransisco og, så tage et tog derfra nordpå op til Seattle og zigzagge mig gennem landet alt efter, hvor jeg synes, jeg vil hen med toget?

Fly til USA er billigt

Et er sikkert: Jeg skal først købe et kort over USA, og så skal jeg lægge en rute. Dernæst skal jeg lede efter billige flybilletter til USA. Det gør jeg altid her.

Billige ja. Selvom jeg har friheden og synes, at jeg kan gøre, hvad der passer mig, så skal jeg da også lige tænke på min økonomi. Der er jo ikke ubegrænsede midler til rådighed.

Det plejer dog ikke at være et problem for mig, når jeg rejser. Mine bankkonti er jo forbundet med internationale betalingskort, så jeg behøver ikke at bekymre mig om det. Men et overblik vil jeg dog gerne have, og jeg vil heller ikke komme hjem efter et par måneder i USA og, så ikke have en klink tilbage. Derfor skal det være billige billetter. Der er jo ikke nogen grund til, at betaler for ekstra benplads i flyene. Og jeg behøver heller ikke at få førsteklasses menuen. Det vigtigste er, bare at jeg kan få vand, når jeg flyver.