Om morgenen, når jeg lige står ud fra brusebadet, så er det værste jeg ved at få fat i et koldt badehåndklæde til at vikle om min krop. Ofte er det lidt fugtigt, fordi, når jeg bader, så sprøjter det. Elsker at have fuldt tryk på vandet, så min ryg bliver kløet, og jeg føler mig ren og frisk. Det er min måde at stå op på.

Ny håndklædetørrer

Jeg har derfor besluttet, at jeg skal have installeret en håndklædetørrer i badeværelset. Den må meget gerne have en indbygget varmefunktion, så håndklædet kan være dejligt lunt. Det vil bare være så fedt især her i vintermånederne.

Nu er det bare sådan, at jeg er lidt bekymret vedrørende elektricitet og vand. Så jeg tænker, at jeg skal finde en håndklædetørrer, hvor jeg kan slå varmefunktionen fra. Vi skal ikke have nogen ulykker her i badeværelset.

Badeværelset er godt nok stort, men bøjlen et håndklæde hænger på, skal jo gerne være tæt på bruseren. Ellers er der ingen pointe i at sørge for, at håndklædet er lunt, når jeg stiger ud fra bruseren. Hvis jeg alligevel skal gå 3 – 4 skridt, inden jeg får viklet håndklædet om min krop, så kan det være ligegyldigt. Jeg er allerede næsten frosset til.

Ok, jeg kan se pointen om sommeren. Da vil det være ok med, at håndklædetørreren sidder længere væk. Da er funktionen, som ordet siger: at tørre håndklæderne, så vi undgår fugt og dårligt indeklima i badeværelset. Men om vinteren? Kan man ikke slå to fluer i et smæk? Lunt håndklæde og ingen forkølelse, fordi man ikke skal gå 3 – 4 meter hen over et koldt gulv. Jeg har selvfølgelig ikke tænkt mig at bruge en håndklædetørrer som en radiator. Det kunne være fristende. Jeg har engang oplevet det på en skiferie i Østrig. Hotellet, vi boede på, var rigtig godt, men håndklædetørreren var bare brændende varm. Faktisk så varm, at jeg skoldede min arm på den, da jeg rakte ud efter håndklædet. Jeg stod der med sæbe i øjnene og skulle lige tørre tårerne væk. Av!

Indbygget sensor

Men bedste ven har fortalt mig, at jeg ikke skal være bekymret over det der med vand og elektricitet. Man kan få nogle meget avancerede håndklædetørrere, som har sensorer, så de selv slukker for varmen, når fugtigheden bliver høj. Det, synes jeg, lyder rigtigt smart. Måske er de meget dyre, det ved jeg ikke, så det må jeg finde ud af.

Lige nu handler det om, at jeg skal have en, tørrer til håndklæderne, så vi alle sammen herhjemme kan nyde vores morgenbad og få et tørt håndklæde om kroppen, når badet er taget. Vi behøver ikke nødvendigvis alle sammen et varmt håndklæde. Det er vist kun mig, som har det ønske. Så måske skal jeg finde en løsning, der går i retning af 2 håndklædetørrere, hvoraf den ene kan varme klædet op? Hvorfor hedder det egentlig et håndklæde, når vi taler om, at det skal vikles om kroppen? Kropsklæde? Nej, det går ikke, det kan jeg da godt høre.

P.S.: Hvis du er til italienske lækkerier til dit badeværelse, skal du lige tjekke denne webshop ud: https://www.design4home.dk/