I takt med at internettet er blevet en integreret del af vores hverdag, så kan man i dag næsten gøre alt på internettet. Hvis man skulle låne penge før i tiden var man nødsaget til at spare op eller opsøge banken. I dag findes der et hav af låneudbydere på internettet, der tilbyder forskellige former for lån. Quicklån er yderst populært i Danmark og dagligt er der nye lånere, der ansøger om et lån. De fleste bliver godkendte som lånere og skal betale beløbet tilbage indenfor en bestemt tid.

Værd at vide om quicklån:

Der er mange fordele forbundet med et online lån som et quicklån. Man behøver ikke at fortælle nogen at man har foretaget lånet. På denne måde kan man slappe af uden at skulle forsvare hvorfor man har valgt, at låne penge. Der findes mange låneudbyder på internettet, som man kan låne penge hos. Forskellen på låneudbyderne er hvor mange penge, som man kan låne. Løbetiden vil også variere. Det mest normale er, at man skal have betalt pengene tilbage indenfor 24-72 måneder. Quicklån adskiller sig fra andre online lån på et område – nemlig at man som låner har mulighed for at kunne vælge en betalingsfri måned. Denne betalingsfri måned kan man vælge en gang om året, hvilket betyder, at man f.eks. kan vælge at springe december over, så man har en bedre økonomi til at kunne få betalt for julegaverne. Mange vælger et quicklån af netop denne tjeneste, da det betyder meget for folk, at kunne få et lille pusterum for at afdrage.

Når man ansøger om et online lån som et quicklån, så er der nogle krav, som man skal opfylde. Man skal være fyldt mindst 20 år, have adgang til NEM-ID samt have dansk bankkonto. De fleste lånere går igennem og kan se pengene efter kort tid på kontoen. Det kan være vanskeligere hvis man er registreret i RKI, da mange låneudbyder ikke kan stille sikkerhed for lånet. Du kan få et overblik over markedet her.

Husk og tænk dig om:

Inden du siger ja til et quicklån, så er det vigtigt, at du tænker dig om i forhold til om du reelt set har råd til at kunne låne pengene. Det er individuelt fra låneudbyder til låneudbyder hvor mange penge, du kan låne. Det kan få katastrofale konsekvenser, hvis man overskrider løbetiden. Hvis løbetiden ikke overholdes, så har man ikke overholdt de lånebetingelser, som der indgår i quicklånet. Det betyder, at man kommer til at skulle betale renter og gebyrer på lånet således, at man kommer til at skylde mange flere penge, end det beløb, som man lånte til at starte med. Man skal være opmærksom på, at der første tilbud på internettet ikke er ensbetydende med, at det er det bedste tilbud at få. Derfor anbefales det, at man tjekker internettet igennem og sammenligner låneudbydere således, at man kan finde den låneudbyder, der kan opfylde de fleste af ens krav. Det er vigtigt, at man får læst alt det, som der indgår i et quicklån. Derfor skal man have en ide om hvad de forskellige begreber betyder, så man ved, hvad det er, som man siger ja til. Hvis du på forhånd kan se, at du ikke kan betale pengene tilbage indenfor løbetiden, så skal du lade være med at låne pengene. Det er langt bedre at spare op til det man gerne vil have i stedet for, at sætte økonomien på spil.