At købe eller leje en lækker bolig er en fornøjelse, og det gælder uanset størrelsen på den. Men selve købet af det helt rigtige sted til at skabe rammerne om et liv – ja det er altså kun det første skridt. Det næste er at indrette sig, så man på én og samme tid har funktionelle møbler og interiør omkring sig – og samtidig har det visuelt behagelige, der gør det til en fryd at lade øjnene glide henover sit hjem. Og her er der altså rige muligheder, der i de senere år er vokset betydeligt med fremkomsten af de mange nye og spændende webshops, der tilbyder alt til hjemmet.

Eksklusivt uden at være dyrt

For os er det ikke uvæsentligt, at vi har muligheden for både at købe eksklusive ting og samtidig undgå at blive flåede fuldstændigt pengemæssigt. Det er der heldigvis nogle forretningsdrivende, der har set, og der er etableret webbutikker som for eksempel Packhouse.dk, der formår at kombinere ret high-end udbud med yderst fornuftige priser.

Et godt eksempel på netop det er det meget populære sofabord, der er kendt bland boligindretningsfolk og entusiaster som “The Green sofabordet”: https://packhouse.dk/produkt-kategori/moebler/borde/

Samme stil i hele boligen?

For nogle er det ligegyldigt, men for andre er det ret afgørende, at der er en vis konsistens i stilen gennem de forskellige rum i boligen.

Hører man til sidstnævnte kategori, vil man kunne lide butikker som for eksempel Packhouse.

Tager vi noget så upoetisk som affaldsspande med låg, er der et meget stort udvalg. Her er blot et lille udsnit vist:

Personligt har jeg det sådan, at det giver mig visuel ro, at designet på min affaldsspand i køkkenet og i badeværelset er det samme. Hvis du har det på samme måde, ved du præcis, hvad jeg mener.

Danske brands

Vi kan jo godt lide, når det er dansk. Og dansk design er svært at slå. Et godt eksempel er House Doctor, og hvis du har lyst at se mere om dem, kan du gøre det her.