Men hvis man har både børn, villa, hund og Volvo, kan det nogle gange være svært at komme på en tiltrængt ferie. Men heldigvis findes der et alternativ til en ferie. Det er nemmere at få børnene og hunden passet i en weekend end det er i en hel uge. Men når hverdagen presser på, bør man også huske sit parforhold. Dog er der mange der glemmer at passe og pleje kærligheden, men nu skal det være slut.

Derfor skal du besøge en Bed & Breakfast

Kan opleves i hele landet. Man kan tage en, to eller flere overnatninger. Denne form for forlænget weekend, eller en overnatning er både billig og enkel. De fleste steder, tilbydes der også morgenmad. Så hvis man er afsted fra fredag til søndag, er det kun frokost og aftensmad man selv skal sørge for.

Spis ude og oplev området

Hvis I ikke er vant til en miniferie, bør I tage et sted hen hvor det er muligt at få en oplevelse med. Det kan være slotsbesøg, gode gåture på nærliggende ruter, havnebyerne, storbyferien eller hvad der ellers er tiltrækkende for jer. Lav gerne en plan hjemmefra. Spis på restauranter og genoplev kærligheden mellem jer. Det fornyer kærligheden.