Find et kviklån der passer til dig og dine kriterier her på Kviklaan-info.dk. Når man står og skal bruge penge i en fart, er det blevet meget almindeligt, at man benytter sig af den først bedste låneudbyder, der acceptere en som kunde. Men det kan godt ende med at blive en dyr fornøjelse i den lange ende.

Uanset om du vælger et kviklån fra banken, internettet, dit lokale supermarked eller i din elektronikbutik, er der nogle faktorer, du skal kigge rigtig godt efter, før du underskriver en låneaftale.

Man kan desværre ikke sige, at den ene af dyrere end den anden, da de kan give forskellige priser, alt efter hvem man er. I samarbejde med staten har vi i Danmark fået lavet en markedsføringslovgivning, der siger at alle steder, man kan få et kviklån, skal der stå tydeligt, hvad det koster at tilbagebetale kviklånet, og det viser de med en rentesats der kaldes ÅOP – Årlige Omkostninger i Procent.

ÅOP og billigste kviklån

ÅOP har taget alle skjulte gebyrer, oprettelsesgebyrer, nominel rente osv. lagt det hele sammen og kommet frem med en egentlig rentesats. Det er også smart, da man nu nemt kan gå ind og se, hvem der er billigst at få et kviklån hos på denne hjemmeside. MEN – det store men i denne sammenhæng ligger i, at vi jo har noget, der hedder et skattefradrag her i Danmark, og det gælder også for den rente, du betaler på et kviklån. Fradraget på renter er nu på 33%, men falder så til 25 % pr. 2017.

Nu skal vi jo så pludselig til at have endnu en faktor med i vores regnestykke for at finde det billigste kviklån, idet vi kan spare lidt ekstra i skat nu. Du er nu nødt til at sætte ÅOP op imod den nominelle rente, og så regne ud hvad der bedst kan betale sig…

For det er meget muligt, at du kan få et kviklån med lav ÅOP, men hvis det hele går til oprettelse og administration, så får du intet skattefradrag ud af det, og ligeledes kan du sidde med et kviklån, der har en høj Åop, men det hele faktisk skyldes den nominelle rente, og du derfor kan få et kæmpe skattefradrag og ende med at den med høj ÅOP faktisk er det billigste kviklån på lang sigt.

Hvis du optager et kviklån med henblik på at betale det hurtigt tilbage, gælder det især om at kigge efter de firmaer, der har høj rente men lave stiftelsesomkostninger. Vi håber at have kunnet hjælpe dig med at få et bedre indblik i, hvad du skal holde øje med, når du vil ansøge om et kviklån.

Kilde: Kviklaan-info.dk