Da min kæreste og jeg sidste år valgte at købe et ganske almindeligt parcelhus sammen som afløsning for den lejlighed, vi boede i efter at være flyttet sammen for et par år siden, var det til en vis grad som at starte på et nyt kapitel i vores fælles tilværelse. Vi glædede os som små børn til den nye bolig, hvor vi ville få fornuftige pladsforhold for både vores to sammenbragte børn og os selv.

Og netop det, at det føltes som starten på et nyt kapitel i livet, fik os til at tage en beslutning om, at vi ville lægge cigaretterne på hylden og tilslutte os den stadigt stigende gruppe af eksrygere. Nu skulle det være slut med at gå ud på altanen og nyde en smøg efter aftensmaden.

Vi var godt klar over, at det bestemt ikke ville blive let at føre beslutningen ud i livet, for som så mange andre rygere har vi da begge forsøgt at stoppe flere gange, men hidtil altså uden det store held. Derfor besluttede vi i stedet at anskaffe os E Cigaretter, som en del af vores venner har gjort og har haft succes med det. Og e-cigaretter er nemme at få hos http://prodamp.dk/

Jeg kan tydeligt huske vores besøg i en forretning, der handler med den slags. Vi var totalt novicer på et område, så vi havde al mulig grund til at lytte til gode råd fra ham, der ekspederede os. Han spurgte lidt ind til, om vi havde behov for, at vores E Cigaretter skulle være så diskrete som muligt og ligne almindelige cigaretter, eller om vi lagde mere vægt på god funktionalitet.

Min kæreste var lidt i tvivl, for hun havde nok ikke lyst til et apparat på størrelse med en kornsilo, som hun udtrykte det, men så viste ekspedienten os en cigaret af mærket Ego, og den kunne vi begge to acceptere med hensyn til størrelsen og det generelt slanke udseende.

Så det endte med, at vi købte et godt e cigaret startsæt af det mærke til os hver, og vi var faktisk klar til at betale for de to startsæt og forlade forretningen igen, da ekspedienten gjorde os opmærksom på, at hvis vi ikke havde noget væske i forvejen, var det jo altså også nødvendigt at købe noget E Væske til at fylde i cigaretterne, for der skal jo altså være noget væske, som ved fordampning kan frembringe den damp, man inhalerer.

Nå ja, det afslørede jo bare vores totale ukendskab til e cigaretter, så vi valgte noget væske mellem alle de forskellige smagsvarianter, de havde i butikken, hvorefter vi tog hjem og lagde vores nyindkøbte startsæt samt de små flasker med væske til side, for der var endnu fire dage, til vi skulle flytte i det nye hus.

Siden har vi haft god succes med at erstatte tobakken med damp, for vi har ikke rørt rigtige cigaretter siden. Vi har dog i mellemtiden skiftet vores første e cigaretter ud med nogle andre af mærket Joyetech, som har en større beholder til e væske, ligesom batteriet har længere levetid.