Børn helt ned til under et år gamle er ganske påvirkelige for visuelle indtryk. Det er almen viden. En anden almen viden er, at forældre – især mødre – har et latent behov for at pyssenysse med små detaljer, vise frem og gerne overgå vennerne i lækre detaljer til de små. Sådan er det jo bare.

Vi har kigget lidt på juniorsenge og børnesenge (og ja – der ER forskel på dem), og vi har især forholdt os til det designmæssige aspekt.

Børnesenge kontra juniorsenge

En børneseng er typisk en seng til helt små børn – faktisk allerede fra babystadiet.

En juniorseng er en seng til børn, der kan forlænges proportionelt med barnets vækst.

Så har vi det på plads!

Eksempler på flot designede børnesenge

Lad os tage den evigt gyldige Minnie Mouse som eksempel:

2016-07-11_14-41-02

Det er klart, at selv den mest pigede pige på et tidspunkt vil vokse ud af den seng – ikke mindst designmæssigt. Og det er lige så klart, at den er et sikkert hit til alle piger, mødre og lydige fædre. Sengen herover er fra hopogleg.dk fra deres afdeling for børnesenge: http://www.hopogleg.dk/10-billig-borneseng

Eksempler på juniorsenge

Nævn mig bare én eneste dreng, der ikke ville elske denne juniorseng med motiver fra Cars:

2016-07-11_15-06-26

Er den ikke bare fed? Den er også hente hos hopogleg.dk i deres afdeling for juniorsenge: http://www.hopogleg.dk/7-juniorseng

Hvorfor have designede senge til børn?

Jamen.. Det giver jo næsten sig selv, ikke? Vi ved jo, at glade farver påvirker positivt, og vi ved, at forståelse for form og farve indprentes i de første leveår. Derfor giver det mening til meget mere end blot at imponere, når der investeres i en smukt og sjovt designet børneseng! Vi her på redaktionen elsker dem i hvert fald!